dimecres, 14 de novembre del 2012

Pastis Anna

La història del fondant no la tinc gens controlada! serà qüestió de compra'l fet i de fer molts més pastissos

13 comentaris:

  1. Carammmmmmmm quina passada de pastís! Molt xulo i ben dolç! Mts ptns!

    ResponElimina
  2. per no tenir-lo molt controlat et va sortir super bonic, encara que no puc provar et dono un 10
    besss

    ResponElimina
  3. Jo tampoc tinc gaire clar lo del "foundant" però lo que has possat al costar del pastis m'encanta (semblen kit-kats) i les floretes son monísimes, soposso que comestibles,??? je,je. Una abraçada i felicitats a la "cumpleañera". PETONS.

    ResponElimina
  4. Ja se sap, fent i desfent apren l'aprenent. El que te el meu marit no es important, esta tot controlat, es prediabetic i gotos cronic. L' iPad no em deixa posar accents. Petons.

    ResponElimina
  5. por Dios por Dios por Dios Pitavola , con todo lo que te aprecio y tu me castigas a estas horas cafeterianas con esta foto y para rematarlo es pastis Anna , con las ganas que tengo de volver a verla , esto es como un martiiiiriiiioooo.
    Ale me las piro , hoy solo un beso

    ResponElimina
  6. Molt bonic aquest pastís, sí senyor!!! Nyam, nyam. Me'l menjaria ara mateix. Petonets.

    ResponElimina
  7. ¿ Nos has dejado en ascuas? ¿quién cumplió años? Sea quién sea la habrá disfrutado.
    Besoss

    ResponElimina
  8. Ja, ja, m' encanta! És un ruquet el que carrega amb els anys?, doncs millor, perquè així els anys no pesen. El pastís fa molt de goig!

    ResponElimina
  9. Felicidades por si acaso y el pastel una pasada
    Un abrazo

    ResponElimina
  10. super joli comme gâteau et très appétissant !

    ResponElimina
  11. Pues no dominarás mucho el fondant, pero a muchos pasteleros no les importaría trabajarlo como tú lo haces. Felicitats a quien se lo hicieras. Petonets.

    ResponElimina
  12. Pues te quedó bastante bien. Y seguro que estaba aun mejor.
    Felicidades para Anna.
    Besotes

    ResponElimina