Jo tampoc tinc gaire clar lo del "foundant" però lo que has possat al costar del pastis m'encanta (semblen kit-kats) i les floretes son monísimes, soposso que comestibles,??? je,je. Una abraçada i felicitats a la "cumpleañera". PETONS.
Ja se sap, fent i desfent apren l'aprenent. El que te el meu marit no es important, esta tot controlat, es prediabetic i gotos cronic. L' iPad no em deixa posar accents. Petons.
por Dios por Dios por Dios Pitavola , con todo lo que te aprecio y tu me castigas a estas horas cafeterianas con esta foto y para rematarlo es pastis Anna , con las ganas que tengo de volver a verla , esto es como un martiiiiriiiioooo. Ale me las piro , hoy solo un beso
Pues no dominarás mucho el fondant, pero a muchos pasteleros no les importaría trabajarlo como tú lo haces. Felicitats a quien se lo hicieras. Petonets.
Carammmmmmmm quina passada de pastís! Molt xulo i ben dolç! Mts ptns!
ResponEliminaper no tenir-lo molt controlat et va sortir super bonic, encara que no puc provar et dono un 10
ResponEliminabesss
Jo tampoc tinc gaire clar lo del "foundant" però lo que has possat al costar del pastis m'encanta (semblen kit-kats) i les floretes son monísimes, soposso que comestibles,??? je,je. Una abraçada i felicitats a la "cumpleañera". PETONS.
ResponEliminaJa se sap, fent i desfent apren l'aprenent. El que te el meu marit no es important, esta tot controlat, es prediabetic i gotos cronic. L' iPad no em deixa posar accents. Petons.
ResponEliminapor Dios por Dios por Dios Pitavola , con todo lo que te aprecio y tu me castigas a estas horas cafeterianas con esta foto y para rematarlo es pastis Anna , con las ganas que tengo de volver a verla , esto es como un martiiiiriiiioooo.
ResponEliminaAle me las piro , hoy solo un beso
Molt bonic aquest pastís, sí senyor!!! Nyam, nyam. Me'l menjaria ara mateix. Petonets.
ResponElimina¿ Nos has dejado en ascuas? ¿quién cumplió años? Sea quién sea la habrá disfrutado.
ResponEliminaBesoss
Ja, ja, m' encanta! És un ruquet el que carrega amb els anys?, doncs millor, perquè així els anys no pesen. El pastís fa molt de goig!
ResponEliminaMuy bonita bss
ResponEliminaFelicidades por si acaso y el pastel una pasada
ResponEliminaUn abrazo
super joli comme gâteau et très appétissant !
ResponEliminaPues no dominarás mucho el fondant, pero a muchos pasteleros no les importaría trabajarlo como tú lo haces. Felicitats a quien se lo hicieras. Petonets.
ResponEliminaPues te quedó bastante bien. Y seguro que estaba aun mejor.
ResponEliminaFelicidades para Anna.
Besotes